Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Черешката на тортата с нов регламент това лято


Черешката на тортата с нов регламент това лято

4966

"Черешката на тортата" се завръща в ефира на Нова ТВ от 20.00 ч. на 10 юни, понеделник. 

Първият отбор от кулинарни шампиони е на старт линията: Деси Банова, Лилия Марaвиля, Асен Агов, Люси Иларионов и Киро Скалата.

Шеф Манчев запретва ръкави, за да демонстрира истинско кулинарно съвършенство, като за първи път кани зрителите в собствения си дом, където лично ще приготвя специални ястия. Той ще казва тежката си дума, като поставя оценка от 1 до 5 за всеки от участниците.

През новия сезон всяка една от звездите ще получава специална мисия – кутия с три задължителни продукта, изпратени лично от шеф Манчев. Какво ще приготвят за вечеря, ще зависи от тях, но задължителното условие ще бъде да използват всеки един продукт. Освен че ще се борят за кулинарната победа, участниците ще могат да оценяват и собственото си представяне. Същата отговорна задача очаква и самия Манчев.

Част от новия регламент в предаването са специални мисии, които звездите ще получават лично от него, в началото на всеки епизод на шоуто – от понеделник до петък, точно в 20.00 часа.

Асен Агов е първият домакин. Той ще получи спанак, мащерка и ягоди, а по време на неговата вечеря ще разберем как Бил Клинтън е загубил ума и дума от красотата на Надежда Михайлова. Във вторник главен герой в е Люси, който ще приготви специален десерт – "жадната монахиня". Гостите ще станат свидетели на спектакъл по синхронно плуване, а Киро Скалата ще брои всяка една калория. Дали това обаче няма да изнерви домакина? На масата ще се говори за Достоевски, Чехов, а Люси ще признае и как хонорар от 20 лева е причината, заради която се е отказал от театъра.

В сряда в необичаен курбан ще направи Деси Банова... с продукти като пъстърва, аспержи и портокал. Причината е, че на същия ден преди години я блъска кола и едва спасяват живота й. Тя ще предизвика всички гости да направят прогноза за времето. На Асен ще направи политически прочит, Киро - забавен, а Люси ще запее "Камъните падат".

Актрисата Лилия Маравиля ще посрещне гостите си в четвъртък със задължителни продукти от лапад, див лук и ананас. Екзотичните плодове ще вървят с екзотични теми на разговор – какви са на вкус целувките със секссимволите на българското кино, ревнува ли я нейният съпруг и коя е най-страстната целувка. За финал Лилия ще заведе гостите си на премиерата на най-новия си филм.

Последен домакин през първата седмица е Киро Скалата. Той ще получи от шеф Манчев патешко, босилек и ябълки. Киро ще върне патешкото, но ще го замени с... жива патица, която ще има особено важна роля. Тя ще бъде кръстена Мими и ще се разхожда около домакиня, докато той готви.

Менюто ще бъде богато на протеини, мускули и емоции – Люси не само ще остане гладен, но дори ще му се прииска да набие сомелиера, който ще представи общо седем вина.

Жокери за звездите, които ще разкрият своя талант през юни, и ексклузивни подробности феновете могат да следят на официалната страница на "Черешката на тортата" във Facebook.com/Chereshkata.na.tortata.

"Черешката на тортата" – по Нова ТВ от 10 юни, от понеделник до петък, от 20.00 часа.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички