Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Миски, поп и хип-хоп звезди препълниха обновения клуб Playhouse


Миски, поп и хип-хоп звезди препълниха обновения клуб Playhouse

4959

Кралят на нощните заведения в Студентски град – клуб Playhouse, отпразнува бляскавото си завръщане в нощния живот на София.

Както MySound.bg вече извести, той е с напълно променена визия, последен вик на модата, дело на топдизайнера Юлиян Тахов. Пионер в налагането на нови тенденции, Playhouse отново е първи по рода си клуб в България, чиито интериор е инспириран от актуалната гама и форми в мебелния дизайн на световноизвестната марка "Армани".

След няколкомесечно преустройство, заведението заработи с пълна сила, а първите звездни гости, пристъпили прага му, се насладиха на неговия нов облик,  кристален саунд и лазерни светлинни ефекти. Изразителният и ярък предишен стил е заменен от мекота и лежерност, която оставя усещане за уют и сетивен комфорт, впечатлява с елегантност в светли тонове и кара всеки клиент да се чувства специален.

Да уважат официалното откриване на обновения клуб, първи пристъпиха прага му неотразимата Боряна Баташова, Лили от Big Brother, Елица Тодорова, култовите рапъри Young BB Young и младата поп звезда Михаела Филева. Изпълнителката на "Приливи и отливи" бе през цялата вечер в "опасно близък" контакт с момчетата от групата Руди, Дули, Муден и Кукушев, но само като техен близък приятел и голям фен, с които обича да купонясва. "Мис България" 2012 Габриела Василева и част от участничките в тазгодишния конкурс – Ингрид, Ваня, Мелиса и Велина, пръскаха красота и сексапил през цялата вечер, а ексцентричната и магнетична дизайнерка Мира Бъчварова прикова погледите на всички с оригиналния си тоалет и визия. Сред гостите бяха още бизнесменът Христо Сираков, неуморимият екс-вратар на "Славия" Славчо Тошев и Даниел Боримиров, както и "голямата уста" Руслана Попова, която пристигна за партито директно от Пловдив. В цялото си очарование се появиха звездите на "Ара Мюзик" - Ивена и Джина Стоева, а след тях Човекът-глас Тони Стораро със сина си Фики, Софи Маринова, Таня Боева и сексимволът на поп-фолка Камелия, придружена от приятеля си Цветин.

Във вихъра на танца под ритъма на песните на Орлин Павлов, рапърa Honn Kong и шеметната музикална четворка Руди, Дули, Муден и Кукушев, се впуснаха вокалистите на Ку-ку бенд Борис Солтарийски, Цветелина Грахич и Лили Стефанова, Йордан Йончев-Гъмзата, Клавдия Драганова от Star Academy и Владо Димов.

Павлов, чието сърце от няколко месеца вече е свободно за радост на дамите, се впусна в открит флирт с красавиците от конкурса "Мис България" 2013, а очарователната Мелиса се оказа късметлийката, на която Орлин изпя на ушенце "Не е ли любов". И друга от музикалните звезди на вечерта демонстрира пристрастията си към миските – Азис, който избра Ингрид за своя партньорка за танци на участието си.

За незабравимото преживяване на стотиците гости и приятели се погрижиха водещите Елен Колева и Боби Ваклинов. Повелителят на "Златния скункс" и господар на римите и актрисата, за която няма забранена любов и завладя публиката на Dancing Stars със своите танци, направиха своя сценичен дебют като тандем специално за празничния повод на клуба. С артистичните си умения, двамата превърнаха официалната програма на вечерта в истинско шоу.

Изненадите от домакините не спряха дотук. Денс кралиците от Secret Garden Show начело с Биляна Йотовска и Невена Воденичарска зарадваха присътващите с официална премиера на най-новото си шоу - Ray Of Light. Момичетата спряха дъха на всички с изваяните си тела и уникални, светещи костюми. На сцената изгря и младият, самороден stand-up comedy талант J.R. (Жоро Руснака), дългогодишен състезател в тежка категория хумор, сатира и забава, който впечатли гостите с комедийните си монолози.

След полунощ мегакупонът продължи с кулминацията в програмата - Азис. Изпълнителят отправи специални поздрави към собственика на заведението по случай откриването и даде старт на новия сезон в изпълнения на макс клуб с най-големите си хитове.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички