Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Васил Найденов получи вила на Егейско море за ЧРД


Васил Найденов получи вила на Егейско море за ЧРД

5377

Васил Найденов посрещна 60-годишния си юбилей на 3 септември в Гърция.

Колежката му Ани Върбанова и мъжът й Алберто му направиха уникален подарък - вила на брега на Егейско море. Къщата се намира на остров Ставрос, точно срещу манастира в Атон, научи "Шоу".

Изпълнителят на "Телефонна любов" замина за Гърция с мениджъра си Ивайло Манолов. Към компанията освен Ани Върбанова се присъединили и Ивайло Колев от "Стар Академи", жена му Паула и още няколко близки до сърцето на Найденов. Големите липсващи на юбилея бяха Богдана Карадочева и Стефан Димитров. Те обаче предварително полели рождения ден с Васко в Двореца в Балчик. "Там бая празнувахме, стяга ми панталонът. Вдигнал съм към 7-8 килца", сподели Кеца.

Вилата, която Ани Връбанова наела за Васко, е с всички екстри, затова юбилярът не е ангажирал допълнително ресторант, където да чепти гостите си. Певецът им забранил да му носят подаръци за 60-годишнината. "Много съм капризен на тая тема. А и като ми подарят нещо, се чудя после къде да му намеря място, за да го сложа вкъщи. Затова няма смисъл", обяснява Найденов.

На 60 той съжалява най-много, че навремето не се е съгласил да отиде да живее при баба си в Америка. "Майка ми почина много млада, баба ми ме гледаше. И леля ми, която още е жива. Другата ми баба беше омъжена за лондончанин, а после се преселиха в Щатите, в Детройт. Те нямаха дете и искаха да ме осиновят. Баба Радка даже се канеше да плати обезщетение на държавата някъде към 20 000 долара, за да ме "откупи", разкрива Кеца.

Той споделя, че е платил висока цена, за да стане N 1 в България. "Сърцето ми не е чак толкова в идеална кондиция, понякога имам нарушение на диафрагмата при дишане. Мъчат ме проблеми със стомаха - постоянен стрес и компромисна храна в миналато", разкрива тъмната страна на славата изпълнителят на "Адаптация".

Той признава още, че е много влюбчив и често си е патил от предателства на партньори. Не признава за флиртове с прочути колежки, но пази симпатичен спомен от Алла Пугачова. "След последния й концерт в София бях единственият човек, с когото остана за по-дълго време. Започна ме още от вратата: "Правил си някакви пластики по себе си?" Викам й: "А, тук нече не позна". И най-малката операция за мен е малко умиране. Да не говорим за сериозните. Ужасно съм страхлив", доверява Васко Найденов.     

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички