Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Лейди Гага пусна видеа от престоя си в София


Лейди Гага пусна видеа от престоя си в София

3142

Лейди Гага (Lady Gaga) филмира престоя си в София, пише actualno.com.

От четири дни звездата е в столицата ни, подготвяйки се за мегаконцерта тази вечер в "Арена Армеец", който е и първият от турнето "The Born This Way Ball" на Стария континент.

В собствената си социална мрежа кралицата на провокациите публикува два нови епизода от поредицата видеa "зад кулисите" на Monstervision. Клиповете се радват на небивал интерес и освен в собствената мрежа на Гага "Little Monsters", те са вече и в YouTube. И двата филма, показващи живота на Гага зад сцената, са видени до момента от около 70 хиляди потребители, а коментарите са безброй.

В първия клип Лейди Гага се разхожда из столичната зала "Арена Армеец", придружавана от кучето Фози. В близо 4-минутния клип певицата прави кратка разходка към стаята за почивка зад сцената, която естествено е оборудвана според нейните изисквания - с личните й мебели, лампи и любими вещи.

Интересна е гледната точка на второто видео – то е заснето през очите на Гага и показва всичко, което тя вижда. Стъпките ѝ върху пода, застлан с листа от рози, които настъпва, разходка из хотелската стая, пускането на душа в банята, черния сапун. Певицата казва, че прави тези видеа, за да документира всяко място, на което е била, да покаже на феновете си живота, как прекарва времето си – пиейки "странни европейски кафета", както самата тя се изразява. Според нея почитателите ѝ биха искали да видят ежедневието на Гага през камерата, неподправено, нецензурирано. А и защото трябва да разбие клишетата, да "прекрачи границите", казва Гага докато сапунисва тялото си с черен сапун във ваната на фона на Едит Пиаф. Следва гримът, обувките Louis Vuitton, бижутата и за финал – Гага излиза от хотела, за да се срещне с чакащите я отвън фенове.

Довечера в "Арена Армеец" изпълнителката обещава да впечатли дори и най-дръзките фенове – на сцената ще бъде издигнат цял средновековен замък.

Както MySound.bg информира своевременно, шоуто ще започне в 18.30 часа със сет на DJ  Lady Starlight, а от 19.30 часа на сцената ще се качи подгряващата група The Darkness.

а Лейди Гага ще открие своя мегаспектакъл около 20.30 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички