Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Обичаме 90-те! И българските артисти от това десетилетие


Обичаме 90-те! И българските артисти от това десетилетие

3665

Едни от най-големите български хитове на отминалото десетилетие ще прозвучат на големия концерт "Обичам 90-те".

Както MySound.bg вече извести, събитието е в столичната зала "Фестивална" на 16 ноември. Ирина Флорин, Тони, Камен Воденичаров и Стоян Михалев и Виктор (на снимката) ще представят едни от най-силните си изпълнения от 90-те в нощта на цялостна телепортация назад във времето.

"Идеята за този концерт е брилянтна, защото 90-те са нашите години. Те са много романтични, изпълнени с много надежди и илюзии. Намирам за прекрасно за няколко часа да изживеем отново емоциите на 90-те", коментира Камен Воденичаров. Сред песните, които ще прозвучат, са хитовете "Ала нямаш мен" и "Не съм избягал".

Едва ли има човек, който да не помни думите на едно от първите български клубни парчета - "Цвят лилав". Него, както и емблематичния клубен хит "Пътуване", обещава Ирина Флорин. "Музиката на 90-те е една от най-красивите и мелодични. Едни от първите български парчета, които влязоха в дискотеките и хората се забавляваха, танцувайки на тях, бяха създадени през това десетилетие. Радвам се за концерта и съм сигурна, че хората ще са щастливи да присъстват", заяви Флорин, която е подготвила още няколко от водещите си сингли, реализирани по онова време.

Тони, която също ще вземе участие в концерта, сподели: "Обичам 90-те, защото бяха изпълнени с живот и тръпка. Изкуството беше истинско. Тогава музикантите (артистите) не се опитваха да правят музика, тя просто се случваше, защото излизаше от душите им. Именно заради това се радвам, че ще участвам в концерт, посветен на музиката от 90-те". Тони ще забавлява феновете на денс музиката с незабравимите "Всичко било е насън", "Интернет самота" и "Както преди".

Бившите членове на бандата Киора - Стоян Михалев и Виктор, ще пренесат присъстващите обратно в изминалото десетилетие с класиката си "Вярвам в теб". Те ще изпълнят и хитове като "Кажи ми да", "Откакто ти" и други, които двамата изпълнители запазват в тайна, за да поднесат като изненада на публиката на "Обичам 90-те".

Българските хитове ще бъдат допълнени от едни от най-силните евроденс изпълнители на това десетилетие. На сцената на ще се качат Dr. Alban, Captain Jack, Sascha Lappessen с артистичев псевдоним DJ SASH!, ICE MC, 2 Brothers On The 4th Floor, както и най-добрият диджей на музиката от 90- те - DJ Marti G (Марти Джи), и диджеите на "Брилянтин" – DJ Simon и Sash (Саш).

Само до края на октомври билетите за "Обичам 90-те" са на цена от 30 лв., припомнят организаторите от Радио Energy и "Коко Ейджънси".

През ноември пропуските ще струват 35 лв, а в деня на концерта, на входа на зала "Фестивална", ще се продават по 40 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички