Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Ще бъдеш в бяло


Ще бъдеш в бяло

4016

Шеметните събития на лейбъла Code се завръщат към цветния си вариант с парти отново в столичния клуб "Тифани" на 9 май.

Този път ключовият цвят ще е белият и ако всички фенове спазят дрескода, то пространството на ул. "Денкоглу" 12–14 ще заприлича на късче от ангелския рай.

Акцент на вечерта ще е изявата на двама суперпрофесионалисти на българската музикална сцена в момента – Mey и Mr. Moon. Техният соулфул фънки джази сешън ще накара и най-апатичните клъбъри да се раздвижат и със сигурност партито ще е белязано с коментари за най-доброто от много време насам, уверени са организаторите. Съпорт на тандема ще е DJ Alex.

Въпреки че много хора свързват Mey с появата й в X-Factor и с факта, че тя се превърна в любимка на Пуджи Бел – барабаниста на Ерика Баду, с когото направи цели две турнета из Европа и записа албум, изпълнителката има много по-дълго CV в музиката. Още като дете тя пее в детския радиохор, след това учи кларинет, пиано и саксофон в софийското музикално училище "Любомир Пипков", а днес – джаз и поп пеене в Музикалната академия.

Mr. Moon е не просто диджей. Също като Mey и той има сериозен музикантски бекграунд. Завършил е музикалното училище в Пловдив, а неговият основен инструмент са перкусиите. Застава официално зад пулта през 2002. Работата му като продуцент и ремиксатор прескача далеч границите на страната ни. В портфолиото му са такива имена като Lisa Shaw, Atjazz, Marshall Jefferson, DJ LeRoi, Kinky Movement, Distant People, Yves Murasca & BK Duke, Stereo Mutants,Pablo Fierro и родните Tri-O-Five, Белослава, Любо Киров, DJ Desy, Тони, Freestyle, Bobo и други.

Mey и Mr. Moon се срещат преди две години с идеята да създадат общ проект и скоро след това се ражда първото им съвместно парче "Freaky", включено в самостоятелния албум на Mr. Moon. Общото между популярния диджей и продуцент и талантливата певица е отношението им към музиката, обединяваща в себе си пъстроцветен микс от фънк, соул, ар-ен-би и хаус.

Съпортът на двамата ще окаже DJ Allex, който има дълъг стаж зад пулта – от далечната 1993 до днес. Негова запазена марка е умението да смесва модерния хаус с класиката в жанра. Бил е резидент на Aquarius, Casbah, Briliantin, Chervilo, Yalta, Spartacus, Elephant, Mood, Memento и много други. През последните 5 години се изявява ByTheWay/Лозенец.

Музиката на Code White е свеж соулфул фънки хаус. Дрескодът е бяло, чисто бяло и за онези, които го спазят, ще има специални изненади. Купонът е и на напълно достъпна цена: до полунощ всички влизат срещу 5 лева. Закъснелите плащат 10 лева.

И за да е всичко наистина бяло, събитието се осъществява с подкрепата на пастата за незабавно бяла усмивка – Colgate Max White One OPTIC, перфектно почистваща зъбната повърхност, правейки я изключително гладка и чиста.

Промо видео на Code White:
http://youtu.be/uyjyqYf6zys

Още за ослепителната белота на Code White - на:
www.codecolor.in
www.facebook.com/www.codecolor.in

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички