Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Тони Стораро се побратими с Василис Карас


Тони Стораро се побратими с Василис Карас

4633

Тони Стораро получи изключителната възможност да се срещне с един от своите най-любими певци – звездата Василис Карас, който бе на участие в България.

Гръцката легенда също много се зарадвал от осъществения контакт с българския си колега и не пропуснал да обяви, че вече приема топартиста на "Диапазон Рекърдс" за толкова близък, че го чувства като свой брат.

Популярният изпълнител от южната ни съседка имаше участие в заведение във Велинград през уикенда. Естествено, Тони Стораро, който е сред най-големите почитатели на певеца на "Fenomeno", нямало как да пропусне изявата и бил сред ВИП-гостите на събитието. Двете звезди са се засичали и друг път на една сцена, но досега не са общували отблизо. Срещата им била много приятелска. Василис Карас останал очарован от Големия Тони и не спестил суперлативите по негов адрес. Освен това изпълнил своеобразен ритуал пред ветерана на родната поп-фолк сцена. Карас налял една чаша уиски и му казал, че всеки от тях трябва да изпие по 50% от съдържанието й. В началото Стораро се възпротивил, тъй като кара лек грип и взима лекарства, но гъркът му казал, че не приема "не" за отговор. За да не засегне своя любимец, певецът на "Мъртва си за мен" се съгласил. След като изпили на екс уискито, Карас обявил пред Тони Стораро: "Сега вече си мой брат!"

Той останал очарован от отношението на легендарния гръцки певец. "Всички знаят, че той е един от любимите ми изпълнители и да общувам с него, за мен бе огромна чест. Нещо повече – за мен това е една сбъдната мечта! Много съм щастлив! А това, че ме нарече свой брат, ме развълнува до крайна степен. Трудно ми е да изразя какво чувствам с думи...", призна Стораро.

Василис Карас поканил българския си колега да посети неговата програма в едно от популярните заведения в гръцката столица Атина.

Стораро, наричан и родния Василис Карас,  е категоричен, че ще намери време в натоварената си програма, за да отиде да гледа своя идол.

 

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички