Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Бира и вино за Дийп Пърпъл в Пловдив


Бира и вино за Дийп Пърпъл в Пловдив

3876

Остават броени часове до дългоочаквания концерт на рок класиците Дийп Пърпъл в Пловдив.

Гостите държат да бъдат посрещнати на летището с три 8-местни вана, както и още един ван за личен багаж. Всеки от музикантите ще разполага със собствена гримьорна, която задължително ще е с климатик и без никакво флуоресцентно осветление. Всяка гримьорна ще е оборудвана със собствена баня, душ и мивка.

В гримьорните задължително трябва да има по 24 бутилки немска бира, плата с морски дарове, плата с френски сирена и с екзотични плодове, включително манго. Рокаджиите ще вечерят ястия от телешко, пуешко и пилешко месо, както и традиционно българско ястие, което трябва да има и вегетариански вариант. Сред напитките за вечеря, освен немска бира и минерална вода, са вино Каберне Совиньон от Шато Латур.

Входовете на стадион "Христо Ботев" в деня на концерта ще бъдат отворени в 18.00 ч. Очакванията са британците да се появат около 21.00 ч, като шоуто им ще продължи повече от час и половина! Преди Йън Гилън (на снимката) и компания на сцената на стадиона малко след 20.00 ч. ще се качат момчетата от хевиметъл бандата Krossfire.

Както MySound.bg нееднократно информира, шоуто на 3 юни е в чест на 100-годишнината на ФК "Ботев" (Пловдив). Легендарната група ще промоутира у нас новия си албум "Now What?!", създаден в сътрудничество с ветерана продуцент Боб Езрин (Kiss, Алис Купър). Дискът припомня звученето от златния за бандата период в края на 60-те и началото на 70-те. Все пак, освен новите песни, ще се насладим и на класики като "Smoke On The Water", "Highway Star", "Hush" и "Perfect Strangers", информират организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

"Българите са с големи сърца. Те са силни и трудолюбиви в същото време. И все пак имат възможността да се отдават на артистични изяви. Смятам, че това е много добра комбинация... Благодарен съм на музиката, че ме срещна и продължава да ме среща с толкова различни хора", не крие китаристът Стив Морз.

Билетите за концерта на Дийп Пърпъл са на изключително достъпни цени от 40 до 60 лв. и все още могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, от магазина на ФК "Ботев" (Пловдив) и от централната каса пред община Пловдив.

Ммузикантите кацнаха с частен самолет на летище Варна, където бяха посрещнати от тълпи от малки и големи фенове, които успяха да получат снимка и автограф с любимците си.

Както е известно, ветераните ще се изявят в афиша на Kavarna Rock Fest 2013 довечера.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички