Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Етиен Леви и Краси Радков начело в Dancing Stars 2 засега


Етиен Леви и Краси Радков начело в Dancing Stars 2 засега

6030

Две максимални оценки и една смяна на партньор е резултатът от първия кръг на танцовата надпревара в "Dancing Stars".

Звездите се представиха изключително силно в танците на народите. Всяка двойка заложи на уникална хореография. Шоуто откриха Аксиния и Стоян Стоянов, които предложиха страхотен индийски танц. Костюмите и на двамата бяха уникални, а Мария Гигова, Илиана Раева и Памбос не спестиха суперлативи за изпълнението на двойката.

Невероятно представяне направиха и Мадлен Алгафари и Алкесандър Вачев, вдигайки градуса в злата с ирландски народен танц. Психотерапевтът изненада всички със своите умения в трудната хореография и заслужено спечели овациите на публиката и журито.

Бианка Панова и Светослав Василев перфектно изпълниха грузински танц, а сложните елементи в него накараха публиката да онемее. Въпреки перфектния изпълнение Илиана Раева поиска от грациозната Бианка да забрави за елементните от художествената гимнастика и да заложи повече на танцувалните елементи.

Изключително забавни се оказаха танците на Тодор Кирков, Венета Харизанова и Крум Савов, които демонстрираха страхотна форма с български народни танци.

Над всички блеснаха обаче изпълненията на Етиен Леви и Ива Григорова, които получиха пълен актив от точки за руско-циганския си романс. Тричленното жури безапелационно им даде оценка 30. Вечерта завърши с кръшното "Дайчово хоро" на Краси Радков и Елена Илиева, които взривиха публиката в залата и застанаха редом до Етиен и Ива начело във временното класиране.

На дъното на таблицата остана Мидораг Иванов, който помрачи вечерта на всички, след като поиска смяна на партньорката си. Във видеоматериал от подготовката през седмицата стана ясно, че той и Павлина Вълчева не се разбират. Русата грация със сълзи на очи сподели, че Миодраг иска да контролира всичко и се държи грубо с нея. Въпреки всичко двойката излезе заедно на дансинга за последно, за да изиграе сиртаки. Шоуменът поучи най-много критики от журито. Като причина за лошия си танц Иванов изтъкна недостатъчната височина на Павлина.

Гигова, Раева и Памбос обаче контрираха с факта, че височината няма никакво значение в този танц и че той просто не е подготвен. Нещо повече – Илиана Раева определи претенциите на Миодраг като некавалерски и неспортсменски. Веднага след разговора творческият продуцент на шоуто Евгени Димитров представи новата партньорка на Миодраг Иванов, която ще се включи, само ако той не попадне на първите елиминации.

В края на първия кръг звездите разбраха и следващата си задача.

През седмицата те ще трябва да се готвят за аржентинско танго и английски валс.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички