Иерихон с концерт в клуб Рок театър


Иерихон с концерт в клуб Рок театър

6047

Иерихон (Jerihon) ще имат концерт в клуб "Рок театър", разположен в партера на столичната зала "Фестивална", от 22.30 утре вечер.

Квартетът ще представи песни от двата си албума - "Нов ден" и "Стъпка през".

Клуб "Рок театър" е сдружение с идеална цел, което подпомага творческото развитие на своите членове и на таланти в областта на изкуствата и особено – на рока.

Както MySound.bg извести, музикантите ще участват в тазгодишното издание на конкурса "Евровизия БГ" с песента "Smile".

http://www.youtube.com/watch?v=bjhRpEuOcsk

Формацията събира в себе си четири характера, обединени от идеята за музициране по новаторски начин. Създадената в края на 2006 банда избира името Иерихон като препратка към историята за едноименния град и като лична метафора - няма стена, която да се опре на силата на музиката. Веднага след това групата започва работа по песни, част от които са включени в дебютния й албум "Нов ден". Претърпяват промени в състава, като от 3 години са заедно с настоящите членове, които споделят, че пред тях се е открила невероятната възможност именно чрез група Иерихон да изявят себе си и своята креативност по начин, който не са получавали до момента.

Иерихон издадоха първото си концертно DVD дни преди Коледа. Проектът документира тяхната изява в Центъра за култура и дебат "Червената къща" в София по-рано същата година.

Изпълненията им са подправени със специално подбрани поетични акценти и загатват части от големия проект на продуцента на бандата – рок-опера, която ще бъде базирана на първите четири албума на групата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички