Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Билбордове в София буквално оживяха с песен чест на SeeMe 6


Билбордове в София буквално оживяха с песен чест на SeeMe 6

6993

Билбордовете не винаги трябва да бъдат просто поредната реклама.

Това показаха няколко от най-актуалните родни музиканти. Рут Колева, Тома, Тони, Фючър Шок (Phuture Shock) (на снимката) и X-ray пяха този уикенд на мястото на два статични столични билборда, локализирани до пилоните на НДК и стадион "Васил Левски". Техните изпълнения бяха част от подгряващите събития на музикалния фестивал Seeme 6, осъществени  със съдействието на фондация I Can Too и подкрепата на Heineken, Посолството на кралство Нидерландия, Coca -Сola и JCDeacaux – агенция на иновативни и нестандартни решения за външна реклама.

На 1 октомври, известен още като Световния ден на музиката, Тома, Фючър Шок и Тони се изявиха на пилоните до НДК за изненаданата публика, случайно озовала се точно там. Концертът продължи час като музикантите се редуваха да изпълняват любимите на всички парчета. По подобен начин Рут Колева, X-ray и Рене Ранев забавляваха нищо неподозиращата публика пред входа на метростанцията на стадион "Васил Левски" на 2 октомври. Такъв тип концерти се случват за първи път в столицата ни, но са присъщи на духа на марката Heineken, инициирала подобни "спонтанни" събития в много други страни.
 
От създаването си досега SeeMe е естествен мост между музикалната индустрия в Югоизточна Европа и тази в останалата част от света. С тази инициатива фестивалът все повече затвърждава позицията си на събирателна точка за музиканти и фенове по нови и нестандартни начини. SeeMe е там, където музиката на Югоизточна Европа се среща с останалия свят, където нови проекти и идеи се раждат, където се сверяват часовниците и се черпи вдъхновение. Конференцията и парти програмата на SeeMe се провежда на 8, 9 и 10 октомври на много и различни места в София.

След старта си през май 2006 South-East European Music Event (SeeMe) се превърна в основно събитие за региона както за професионалисти от индустрията, така и за музикални фенове. Отчасти фестивал, отчасти конференция, отчасти място за срещи и контакти, SeeMe събира на едно място музикални и бизнес лидери, които са винаги стъпка напред в непрестанно променящия се музикален пазар. SeeMe успя да се превърне в сериозно международно събитие с ярък и разнообразен спектър от дейности.

Проявата дава възможност на изгряващи таланти да предоставят своята музика и проекти в рамките на клубната парти програма. За последните 5 години SeeMe събра повече от 2 000 специалисти, които посетиха конференцията, фестивала, церемонията по раздаването на наградите и други съпътстващи  събития.

Повече от 150 световнопризнати говорители в над 120 сесии и панелни дискусии обмениха знания, know-how и визия за бъдещето на музикалния бизнес, продуценството, продажбите, правата и много други горещи теми, свързани с музикалния свят.

Още - на:

www.seeme-sofia.com

http://www.facebook.com/SouthEastEuropeanMusicEvent
twitter: @SeeMeSofia
http://www.youtube.com/watch?v=lAOHGxPiYMs&feature=related
http://seeme-sofia.com/index.php/gallery#g_vsig4_0

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички