Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Александра Жекова влиза в Dancing Stars 2014


Александра Жекова влиза в Dancing Stars 2014

3900

Александра Жекова (на снимката) се впуска в ново олимпийско състезание – Dancing Stars 2014.

"Нямам търпение да се включа в Dancing Stars"- с тези думи oлимпийската ни гордост "издаде" своето участие в бляскавото танцувално шоу. След като се класира несправедливо пета на финала по сноуборд в Сочи, Сани се впуска в ново състезание. Тя сподели, че свързва надпреварата с нови емоции и голяма провокация – да открие своята артистичност, която никога не е отключвала. Сани допълни, че никога не е танцувала и няма да ѝ е лесно, но сега сбъдва една своя сбъдната мечта - да излезе на дансинга на Dancing Stars.

Алекс Сърчаджиева и Калин Сърменов ще бъдат водещи на шоуто, което стартира в ефира на Нова ТВ на 11 март."Хората имат нужда да гледат красота и ние ще им я дадем", така Алекс обобщи вълненията си около риалитито. Неговият екип стиска палци на своята първа участничка – Александра Жекова, в предстоящите стартове за световната купа в Швейцария и Испания. Веднага след това се впуска в танците.

"Поемам отговорността да бъда водещ – това е ролята с най-голяма тежест в шоуто. Изключително много ще се старая, като текстът ще бъде само провокацията, която ще ме кара да изляза извън рамката" – с тези думи Калин коментира своето ново амплоа.

Двамата с Алекс Сърчаджиева ще се срещнат за първи път на сцената и нямат търпение да се забавляват с новите танцувални двойки. Сърменов даде съвет на своите колеги от журито, част от което той беше в миналия сезон – да се съобразяват със себе си, да не бързат и да създават неповторима атмосфера. Опитът му на дансинга е голям – участвал е даже в джаз опера в НДК, а с типичното си чувство за хумор сподели, че неговите танци са специфични – трябва му много пространство заради специфичните си фигури, които изпълнява. В танците по двойки призна, че не може да бъде лоялен и иска "да се хвърли на врата" на партньора си – ето защо жена му често искала развод след купони с танци. Алекс от своя страна призна, че обожава танците, даже обмисля да започне да тренира – за удоволствие, тонус и забавление. Тя сподели за ча-ча-ча изпълнението си от миналата година, когато, въпреки актьорския си опит, е изпитала най-огромното си притеснение на сцена."Разбирам колко труд трябва, за да изпълниш красиво един танц. Имах три дни, за да науча стъпките, и повярвайте ми никак не е лесно". Красота, танци, изключително силен сезон и интересни участници – това обеща водещата на Dancing Stars 2014 за предстоящото шоу.

Отново четирима и отново безпогрешни в своята преценка за танците ще бъдат членовете на журито на най-успешното шоу за танци, обещаха от екипа на Нова ТВ. Зрителите ще станат свидетели на неочаквани рокади сред звездните оценяващи, както и да се насладят на още по-големи танцувални предизвикателства и пищни хореографии на невиждана досега в България двуетажна сцена.

Експертът и треньор по състезателните танци отскоро се сдоби с най-прекрасния дар – стана майка на очарователна дъщеря. Опитната и атрактивна дама, член на журито, кипи от танцувална енергия и се закани, че ще бъде безкомпромисна. Галена Великова – жената, която обеща да се отдаде на почивка след раждането на Кейси не устоя и месец на изкушението да бъде съдия. В края на октомври тя участва в гръцкия Dancing Stars, а сега, от март, ще бъде сред любимите си колеги в българския вариант на шоуто.

Златното момиче, което освен на дансинга, има опит и в политическите дела, ще заеме почетното място на катедрата на журито. Илиана Раева – дамата, която ще влезе в битка и в политиката. Сега тя е готова да се изправи пред новите двойки танцуващи звезди.

На съдийското място ще застане и бивш боксьор – син на треньор по бокс, подготвял олимпийски шампиони. През годините страстта му към танците го среща със световноизвестни личности, сред които Наоми Кембъл, Селия Круз, кралят на фламенкото Хоакин Кортес, Уесли Снайпс и други. Малко хора знаят, но това са факти от живота на Алфредо Торес – най-бързо пробилият танцьор на легендарния балет Тропикана, който от 13 години, освен в танците, е влюбен и в България, своята съпруга и четирите им деца.  В началото на тази година той се върна от Виетнам, където след успеха на Dancing Stars, беше поканен да журира в местен танцувален формат.

Шефът на Съюза на артистите - Христо Мутафчиев, бе избран за четвърти член на селекционната комисия. "Продуцентите ми направиха предложение, което не можах да откажа. Част от професията ми е да наблюдавам артистичността. Затова ще оценявам не само танците, а цялостното поведение на двойките – от момента, в който излязат на сцената до момента, в който слязат от нея", казва Мутафчиев. Съдбата го среща с танците още в техникума по дървообработване и вътрешна архитектура в Пловдив, където той е част от група по брейк денс. "Танцувахме в "Младежкия дом", по улиците и по мостовете на Марица" – споделя той, а в средата на 80-те печелят дори републиканското първенство. Истински екшън заради танците се разиграва, когато тогавашният министър на образованието Александър Фол издава заповед за вечерен час. Групата на Мутафчиев затваря движението на улицата, на която излизат да изразят протеста си с танц. Полицията арестува част от младежите, а друга, заедно с Христо, успява да избяга. "Скочих от моста в Марица и успях да избягам, благодарение на това, че тренирах 6 години плуване и преплувах реката. На другия ден бяхме остригани 0 номер", спомня си популярният актьор. Главна роля с танци – така завършва и курса по пластика в НАТФИЗ. Христо влиза в ролята на Чайката в "Джонатан Ливингстън Чайката" в дипломния си спектакъл при преподавателката си по пластика Александра Хонг.

"Никога не са ми отказвали танц" – така Христо отговаря на въпроса дали някога дама му е отказвала танц.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички