Годжи оглави класирането с дебюта си в Dancing Stars


Годжи оглави класирането с дебюта си в Dancing Stars

5386

Третият кръг в "Dancing Stars" 2 предложи истинска танцувална битка между звездите.

Те  показаха какво са научили от ориенталските танци снощи. Георги МилчевГоджи и Павлина Вълчева вдигнаха публиката в залата на крака с изпълнението си на балкански ориенталски танц, а журито единодушно показа три десетки. Така още с дебюта си на дансинга Годжи и Павлина оглавиха временното класиране. След като получи шанс да танцува с музиканта от Ку-Ку Бенд, Павлина сподели, че се чувства изключително доволна и има сили да се бори докрай. Това тя доказа и с хореографията на танца, заслугата за която е изцяло нейна.

Заедно с Годжи и Павлина на първото място застанаха Бианка Панова и Светослав Василев. “Златното” момиче демонстрира класа и получи най-високата оценка за изпълнението си. Всъщност Панова и Мадлен Алгафари бяха двете звезди, които отсрамиха дамите в шоуто, след като този път Аксиния, Станислава Ганчева и Венета Харизанова заеха незавидни позиции в класирането. Какво мисли Бианка за конкурентите си в шоуто, можете да видите в ексклузивно интервю на сайта на шоуто www.dancingstars.btv.bg.

Етиен Леви отново доказа, че е един от най-силните танцьори в шоуто, а партньорката му Ива Григорова подчерта, че заслугата за хореографията е изцяло негова. Двамата заеха второ място и може би за пореден път няма да попаднат на елиминации. С представянето си до момента Етиен се превърна в най-сериозния претендент сред мъжете за титлата “Крал на бала”.

Представянето на Краси Радков и Елена Илиева предизвика бурни емоции, но този път журито критикува актьора заради прекомерното използване на стъпката “жик-так”. В типичния си стил Краси отвърна, че това е уникална стъпка и има място във всеки танц. Мястото на Краси и хубавата Елена обаче се оказа девето в класирането. Така Радков за първи път от началото на надпреварата е застрашен от елиминации. Последни след кръга снощи се оказаха Аксиния и Графа.

В края на шоуто звездите получиха и новата си задача. Те ще имат една седмица, за да овладеят класическите латино танци - самба, румба, ча-ча, пасо добле и салса.

След напускането на Кристина Димитрова регламентът на шоуто беше променен. За да бъде запазен броят на двойките, една от тях получи шанс да се сдобие с неприкосновеност при евентуалното й попадане на елиминации. Заради краткото време за подготовка за влизането в танцовата надпревара, няма да има нова звезда на мястото на Кристина Димитрова.

Изпълнителният продуцент Слави Трифонов получи многобройни подаръци и поздрави от екипа и публиката по случай рождения си ден. На няколко пъти гостите в залата изпяха “Happy Birthday”, а в паузите група Акага отправи музикални поздрави за шоумена.

Професионалните танцьори пък го изненадаха с огромна торта с формата на сцената на "Dancing Stars".

Дългия почерпи целия екип на шоуто с коктейл зад кулисите след предаването.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички