Серийни убийци и Форин Бегърс в Контакт на 18 декември


Серийни убийци и Форин Бегърс в Контакт на 18 декември

5411

Събитие, наречено "Контакт" и организирано от екипа на Mirizma, ще представи три чуждестранни проекта в една вечер в столичния парти център "4 км" на 18 декември.

Водещо име в програмата са световноизвестните хип-хоп и грайм изпълнители Форин Бегърс (Foreign Beggars), които ще гостуват за втори път в България след суперуспешния им концерт през 2008.

За пръв път обаче родните фенове ще имат среща с безкомпромисната селекция от неиздавани дъбстеп изпълнения на белгийския диджей и фаворит на дъбстеп сцената - Bunzer0. Специален гост на партито ще бъде и джънгъл проектът Сериал Килаз (Serial Killaz), прочут с ремиксите на Congo Natty и изданията си за "Ganja Records".

Билети за събитието все още могат да бъдат закупени през мрежата на "Тикет Про" на невероятна цена от 15 лв. и през втората седмица на декември срещу 20 лв. Входът ще струва 25 лв. в деня на купона.

Форин Бегърс e британска хип-хоп и грайм формация, базирана в Лондон, която включва MC-а Metropolis и Orifice Vulgatron, продуцента Dag Nabbit, бийтбоксера Shlomo и DJ Nonames. Появява се на сцената през 2003 с дебютния си албум "Asylum Speakers". Изпълненията комбинират рап настроение с бийтбокс, скречове, импровизации и фрийстайл лирика. Триото често се появява като гост на изпълнители като Dr. Syntax, Skinnyman, Stig Of The Dump, Foz, Skrein, Dubbledge.

Бийтбоксърът Schlomo е единственият изпълнител от тази сцена, който може да се похвали, че е бил слушан на живо от 3.9 милиарда слушатели - по време на церемонията за откриването на летните Олимпийски игри през 2004 в Атина за изпълнението на парчето "Oceania", записано съвместно с Бьорк. Последният албум на формацията - "United Colours Of Beggatron", пожъна световен успех отчасти заради сингъла "Contact" (с Noisia), но най-вече заради разнообразието от гост изпълнители. От 2006 FB оперират и собственото си "Mic Show" по "BBC Asian Network".

Bunzer0 е навярно най-известният радиоводещ на дъбстеп сцената, придобил популярност покрай редовните си шоута по SubFM.com. Печелил е два пъти наградата на дъбстеп форума за най-добро радиопредаване (2006 и 2007), като е номиниран отново и през 2009 - за най-добър диджей и най-добър радиоводещ. Bun е известен с невероятната си селекция от неиздавани парчета, която се опреснява постоянно. Може би само водещата от "BBC Radio 1" - Мери Ан Хобс, може да се похвали с толкова дъбстеп дъбплейти, гостувала у нас по покана на H.M.S.U. през 2008.

Дуото Сериъл Килаз придобива признание покрай ремиксите на легенди като Congo Natty, Cornel Campbell, don dadda Supercat и др. Има издания за небезизвестния лейбъл на DJ Хайп - "Ganja Records", както и 12" за собствения едноименен лейбъл на тандема. Неговата музика е мелодичен дъброк с реге вокали и ненатрапчива конструкция. Нюскуул джънглисти.

В програмата на събитието ще бъдат представени и два back2back сета на български селектори - грайм и дъбстеп от EXo (H.M.S.U., Mirizma) и Jamez Bong (Mirizma); и дръм-ен-бейс и текстеп от Mocks (H.M.S.U., t-free) и Konspirator (H.M. s.U.). Публиката ще може да се порадва и на уникалното бийтбокс изпълнение на талантливия Скилър (Skiller) (Schnurstrax, Mirizma), а вечерта ще завърши с рафинирана джънгъл селекция от acidtrip (H.M.S.U.)

Организаторите напомнят, че няма друго място в Европа (и навярно по света), където събитие от подобен ранг да е толкова достъпно.

Използвайте възможността, европейските цени дебнат зад ъгъла, приканиха те абсолютно основателно

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички