Рекорден брой бийтбоксъри в The Official Nescafe® 3in1 2012


Рекорден брой бийтбоксъри в The Official Nescafe® 3in1 2012

3788

Над 90 души се записаха за участие в шестото издание на The Official Nescafe® 3in1 Beatbox Battle 2012.

Организаторите на Националния шампионат по бийтбокс на България, който излъчи двамата настоящи световни шампиони – Скилър (Skiller) (на снимката) и Печенката, получиха видеоклипчета с оригинални изпълнения на сайта на турнира - www.nescafe.bg, между 14 юни и 31 юли.

След класирането за първи кръг стана ясно, че 32-ма продължават битката до директни елиминации. Сред кандидадите се забелязват имената на шампионите от 2008 и 2010 – Rammon и Busto, както и на финалистите от "България търси талант" 2010 – Beat For Fun. Само 16 души обаче ще стигнат до големия финал.

Той ще се проведе пред паметника на Съветската армия на 12 септември. Бийтбокс шоуто - единствено по рода си на Балканите, се превърна в емблема за цяла Европа. Досега на сцената на The Official Nescafe® 3in1 Beatbox Battle са се изявявали легендите Rahzel (Разел) и Kenny Muhhamad, както и едни от най-добрите бийтбоксъри на Стария континентEklips, FaithSFX, RoxorLoops, Zede и ReepsOne.

Както MySound.bg писа, турнирът е люлката и на двамата настоящи световни шампиони по бийтбокс - нашите Skiller и Печенката, които със сигурност ще участват и в тазгодишната програма на събитието.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички