Техно инвазия на Angy Kore и Mario Ranieri в парти център 4 км


Техно инвазия на Angy Kore и Mario Ranieri в парти център 4 км

2675

Столичният парти център "4 км" ще стане домакин на следващото голямо събитие на Renesanz, което е на 24 ноември.

Хедлайнъри ще бъдат Angy Kore (Италия), Mario Ranieri (Австрия) и унгарците Quarill, Bentech и Norman Andretti. Партито ще се вихри едновременно на три сцени: Renesanz floor, System Error floor и Tekk floor, като на тях заедно с гостите ще се изявят повече от 20 български диджеи, сред които се открояват имената на Balthazar & JackRock, Birben, Fartech, Joy и други. Организаторите са се погрижили и за перфектен саунд от реномираната световна марка Funktion-One.

Билети на цена 15 лв. се продават в мрежата на Eventim в цялата страна - във веригите Germanos, Jeff, Multirama, PC Expert, Office 1, Orange, Usit Colours, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис" както и всички бензиностанции OMV.

Римската ъндърграунд сензация Angy Kore има издадени над 400 парчета за 4 години, присъствие в плейлистите на редица топдиджеи, постоянна заетост из целия свят и незабравимо поведение зад пулта. Прогресиращата италианска звезда е част от легендарния лейбъл Italo Business, а енергичното дарк техно звучене му е запазена марка. Всеки, присъствал на негов лайв сет, остава силно впечатлен - в което през последната година се увери и публиката в над 40 държави, които Angy Kore посети в рамките на световното си турне.

Mario Ranieri, познат в България също и като Super Mario, е икона в техно средите от повече от 10 години. През 2012 записа изключително силни участия на фестивали като Awakenings, Nature One и Monegros, където свири пред публика от над 20.000 човека. Лейбълът му Schubfaktor е в челните редици, а собствените му парчета обикновено се превръщат в хитове. Повече с излъчване на рок звезда, отколкото на диджей, Mario Ranieri е невероятен шоумен, държащ до последно всички на дансинга и оставящ без дъх феновете със своите сетове.

Още - на:

http://www.facebook.com/events/426877780704050

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички