W.A.N.A. (Andrez & Double D Live!) - The Party! в Cosmo


W.A.N.A. (Andrez & Double D Live!) - The Party! в Cosmo

4026

Столичният клуб Cosmo закрива сезона за поредицата We Are No Angels с Andrez и Double D.

Изявата на диджеите е на 31 май. W.A.N.A. има отговорната задача да ви подготви за жестоко парти-лято. За пореден път момчетата няма да изневерят на стила си и ще ви потопят в ритмите на класическия и осъвременен прогресив саунд и елегантното етно звучене. Както обикновено ангели и разочаровани няма да има!, уверяват организаторите.

Купонът в Cosmo продължава на 1 юни. Шестима диджеи ще се вихрят в голямата зала, предлагайки разнообразна техно палитра за феновете на ъндърграунд звученето. Хедлайнърът на вечерта – италианецът Андреа Деплано, известен като Ness, пристига за 4-ти път в България по съвместна инициатива на клуб Cosmo и организаторите на партито. Ness вече направи няколко силни партита в София - в Mixtape 5 и Studio 414.

Родом от Сардиния, италианецът е сред най-иновативните дийп техно диджеи в света като пуска предимно собствени тракове и от началото на годината е обиколил пултовете на Tresor (Берлин), Plunk (Москва), Seco (Токио) и много други. Италианският диджей, продуцент и композитор подготвя обещаващ дийп техно сет, който ще започне точно в 2.30 ч.

Партито започва от 22.00 ч. с дийп тек хаус сет на Sub-eff & DJ Salvadore, които ще подгреят феновете до 01:00ч. Съпорт от родна страна ще осигурят още Birben, Жоро Паскалев и Mari Niko, която ще представи нежната страна на българската клубна сцена. В малката зала ще гостуват интересни нови имена от българската транс сцена: Sugar DJs и Jenniefer Moon.

Вход и за двете партита: 10 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички