Грандиозно парти събира родни топ техно диджеи в клуб Mania


Грандиозно парти събира родни топ техно диджеи в клуб Mania

3936

Steven, Andrez, Smurf, Lidiya, Balthazar, JackRock, Vesselin и Shoto ще застанат зад пулта в клуб Mania на 22 юни, събота.

Топ техно диджеите обещават това парти да остане в историята. Напълно в синхрон със световния възход на електронната музика, българските артисти ще представят последните тенденции в жанра като всеки е подготвил специален сет за голямата техно нощ.

Steven е един от бащите на диджейската култура в България и основоположник на движението Metropolis заедно със Smurf; Lidiya е най-добрата диджейка на сцената, артистите и продуценти Balthazar и JackRock с топ агенцията Renesanz и диджейската компания, известнa като The 3 Musketeers - Andrez, Shoto, Vesselin.

Не по-малко вълнуваща се очертава предишната вечер в популярния клуб - 21 юни.

Клуб Amnesia Milano – един от топ клубовете в Европа, и мястото, където се провежда официалното закриване на Седмицата на модата в Милано, си партнира с нашия клуб Mania, за да предложи на клъбърите уникална серия от партита за този сезон с лятната си резиденция в Слънчев бряг. Amnesia Milano е избрала именно това завеедние за домакин на партитата си в България по няколко фактора – локацията в абсолютния център на топ парти курорта ни, безкомпромисния звук и неповторимата атмосфера.

Парти серията на Amnesia Milano в България носи тематичното заглавие Explosion и гости са само диджеи, минали през специалната селекция на италианците като този уикенд те са избрали българския талант зад пулта – диджей Pepo (на снимката). Както MySound.bg вече извести, неотдавна той, заедно с колегата си DJ Pacho B бе отличен за в категорията за най-добър електроника/ минимъл диджей, за най-добър диджей продуцент на годишните награди Best DJ & Clubs на България 2013, а лейбълът Еllectrica - за най-добър български DJ Record Label. Стилът в звука на Amnesia Milano pres. Explosion варира между хаус, дийп хаус и тек хаус.

Поредицата продължава  със специален гост DJ Pacho B следващия петък, 28 юни.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички