Марк О Селски и Дани Милев в подкрепа на българската музика


Марк О Селски и Дани Милев в подкрепа на българската музика

6527

Първият анимационен водещ у нас Марк О’Селски и бендът на Дани Милев стартират инициатива в подкрепа на българската музика по "Нова телевизия" от началото на май.
 
Триизмерното магаре ще обедини в една кауза любими наши изпълнители, които ще загърбят враждите и суетата в гилдията, за да покажат на зрителите, че с малко повече позитивна енергия, вяра и уважение един към друг, можем да създаваме по-стойностни неща, да се радваме на по-хубава музика и на повече успехи.

Графа, Янка Рупкина, Б.Т.Р., Мариана Попова, Орлин Павлов, Любо и Рут Колева са само част от изпълнителите, които ще закриват вечерното шоу "На инат" всяка делнична вечер от 2 май до 12 май след 23 часа в ефира на медията.
 
С тази инициатива водещият Марк О’Селски ще изпрати българския представител на "Евровизия" тази година - Поли Генова, в Дюселдорф. Както MySound.bg писа, певицата е част от екипа на шоуто още от неговото създаване преди около година.

В първата седмица от месец май в студиото на магарето едни от най-обичаните български певци и музиканти заедно с гостите - Миглена Ангелова, Георги Коритаров, Джоко Росич и Даниел Вълчев, ще се опитат да докажат, че ако ние, българите, загърбим дребнотемието, злобата и завистта, ще успеем да открием и задържим талантите си у нас, ще работим по-успешно заедно и ще се чувстваме по-щастливи от начина, по който живеем.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички