Метрополис канят на парти с DJ Yousef навръх Гергьовден


Метрополис канят на парти с DJ Yousef навръх Гергьовден

5222

Крис Либинг (Сhris Liebing) изпрати месец април с епично парти в клуб "Елемент" на Метрополис, a галеникът на Шоколадовия Буда - Карл Кокс (Carl Cox) - Yousef, ще посрещне май с родните фенове навръх Гергьовден.

Стивън и Ясен Петров обаче ще открият още днес месеца на празниците и люляковите нощи, стартирайки поредния дълъг уикенд с парти в най-новата дестинация на нощна София - при това в компанията на елитно име от световната денс сцена. Броени дни преди официалното откриване на летния сезон на Ибиса, Mетрополис успяха да измъкнат едно от най-горещите лица на "белия" остров за ексклузивно участие за първи път в столицата.

DJ Yousef е резидент на Space Ibiza. Той издава за Cocoon Recordings и е създател на Circus Club Night (Liverpool).

Саундът - груви и дийп, издигащ се през хаус към техно, е запазенатa марка на госта. Проектът "Come Home", издаден от лейбъла Plastic City, се радва цял сезон на вниманието на Свен Вет (Sven Vath), John Digweed и Laurent Garnier, a пък Саша (Sаsha) си хареса парчето за ремикс.

Yousef е майстор на преработките. Той се "заигра" "Wait For Me" на Моби (Moby) и "You Can't Teach This" за Gilles Peterson's Havana Band, ремиксира за легендарните X-Press 2 "Say What" и Fatboy Slim - "Local Town". Неслучайно aприлският Топ 10 чарт на Hernan Cataneo е приютил два негови ремикса, направени специално за дансинга на Circus  - Sven Vath "Ballet Romance" и Four Tet  - "Love Cry" от албума му "Yousef Circus Reworks".

Промоутърите Mетрополис са подготвили малка изненада за верните си последователи –ценители на качествения електронeн звук  - всички именници, кръстени на Свети Георги Победоносец, ще могат да влязат в "Елемент" безплатно в компанията на един приятел само с личната си карта, а всички дами ще се радват на привилегията "вход свободен" цяла нощ.

Всенародните празненства по случай Гергьовден продължават и на 6 май със старта на ежеседмичните вечери Micro в същия клуб. Техен акцент ще бъде изцяло българското присъствие в лайн-ъпа.

Вход свободен.

Стивън, Ясен Петров и Смърфа с бранда си Metropolis DJ's Live ще се изяват в петък.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички