Alex P тръгна на мини турне по клубовете


Alex P тръгна на мини турне по клубовете

6478

Alex Р стартира мини турне.

Рапърът тръгна от столичния "Ретро Мега Денс Център" този уикенд.

Изпълнителят на хита "Музика" ще пее в клуб "Опиум", Русе, на 21 октомври, а ще се изяви отново в столицата на 27 октомври, когато е концертът му в клуб "Бедрум".

Междувременно Alex P пусна в интернет пространството лайв видео, обясняващо какво могат да очакват от него феновете на предстоящите участия. Видеото е като мини филм, представящо изпълнителя и показващо личното му отношение към музиката в България. Режисьор е Мартин Райковски, който клипира и "Музика" и "Без тебе". Той споделя, че този пърформънс ще бъде първи от многото, които ще реализира за изпълнителите, с които е работил и ще работи занапред. По неговите думи целта на тези видеа е да представят поведението на изпълнителите в реална обстановка и феновете, които са част от живота на един изпълнител. Все пак и в България, и по света, шоубизнесът се гради основно на фен база. Колкото по-голяма е тя, толкова по-популярен е артистът, казва Райковски.

Кадрите, чиято премиера бе в ефира на BBT тази сутрин, са заснети по т.н. американски начин, което не е често за родните продукции.

Концепцията за видеото е е за едно парче, но идеята е да се наблегне на отношението на изпълнителите и представянето им пред феновете.

Виж пърформънса на:

http://vbox7.com/play:mafea9a547

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички