Траш Virus върлува в София


Траш Virus върлува в София

3767

Поредното - девето издание, на Thrashing Mania ще се състои в столичния клуб The Box довечера.

Феновете на коравия саунд ще имат възможност да аплодират две чудесно комбинирани банди - британската Virus и родната New Disease.

Thrashing Mania IX започва в 19.00 ч., билетите на цена 20 лв. се продават ексклузивно в системата на Eventim.
 
Virus са създадени през 1986. В дискографията им са класическите за траш метъла албуми "Pray For War" и "Force Recon". Групата е свирила със Celtic Frost, Death Angel, Laaz Rockitt, Cro-Mags, Kreator, Overkill, Nuclear Assault и Мегадет (Megadeth). През 1990 формацията се разпада. Китаристът Coke Finlay събира бандата отново през 2008. Скоро тя сключи договор с известен лейбъл и ще издаде нов албум през тази година.

Специално за българските си фенове британците са обещали да изпълнят две нови песни. През лятото на 2012 предстои да излезе документален филм за английските траш метъл банди, наречен A History Оf А Time To Come: The Story Of UK Thrash, в който ще бъде представена и част от и историята на Virus.

New Disease е софийска група, чийто стил трудно може да се определи с точност. Музиката им е комбинация от метъл, хард-кор, траш и пънк. Появяват се на българската ъндърграунд сцена през 2006 година и оттогава се радват на голяма популярност в клубовете в София и страната.

Организатори на концерта са BGTSC и Thrashing Mania с любезното съдействие на предаването "От Другата страна" по радио Варна с водещ Мартин Николов, Metal Hangar 18, Bg Music News, www.vayer-electric.com и www.posoka.com .

Чуй Virus тук:

http://www.youtube.com/watch?v=U2DJzK9PLfM 

Още - на:

www.thrashingmania.com

http://www.facebook.com/events/342853802394374/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички