Party Animals: Танцьорки във вихър за 10 часа на Solar Easter


Party Animals: Танцьорки във вихър за 10 часа на Solar Easter

4262

Със 120 кв. метра екрани, триъгълна сцена, много лазери и специални ефекти ще бъде преобразена зала "Арена Армеец" за Solar Easter.

Както MySound.bg гласи, събитието ще се състои довечера, а помещението ще бъде преобразено в най-модерен клуб от световна величина. Хедлайнъри са Marco Carоla и Виктор Калдероне (Victor Calderone).  

Комбинацията от артисти и гостуващите четири танцьорки от най-известните клубове в Ибиса ще превърнат вечерта в истински празник за феновете на електронната музика у нас, обещават организаторите от "Ялта".

След грандиозното коледно парти Solar Christmas, те са решили да превърнат в традиция тематичните издания на фестивала.

За първи път родната публика ще има възможност да види на една сцена грандовете на световната електронна сцена Marco Carоla и Victor Calderone. И двамата нямат нужда от представяне, тъй като отдавна са се превърнали в любимци на българската публика.

Marco Carola е обвързан с част от най-големите техно и тек хаус лейбъли в света Minus и Plus8 на Richie Hawtin, Desolat на Loco Dice, Drumcode на Адам Байер (Adam Beyer) и, разбира се, собствената му компания 2M. Неговата музикална продукция го извежда до хедлайнър в събития като легендарния Time Warp, актуалната концепция на Cocoon - Party Animals.

Вторият гост на Solar Easter, великият Калдероне, е к хиляди партита в над 20-годишната си кариера. Това, което го задържа на върха през всичките  години, е неговата непредсказуемост. Той притежава способността да преплита безброй стилове и винаги да държи феновете си в очакване на следващото му парче.  С него пристига и испанското му откритие - Carlos Fauvrelle, който ще се изяви за първи път у нас.

Вратите на зала "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 21 часа, като първи зад пулта ще застане един от най-добрите български диджеи – резидентът на "Ялта" Любо Урсини (Liubo Ursiny).

Билети за партито - в мрежата еventim.bg и ticketstream.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички