Elevation 2012 - на военното летище в Доброславци


Elevation 2012 - на военното летище в Доброславци

4202

Военното летище в село Доброславци на 15 км. от София ще домакинства тазгодишното издание на Elevation Music Festival, огласиха неговите организатори.

Както MySound.bg нееднократно информира, досега бяха ясни само неговите дати - 22, 23 и 24 юни, но мястото се пазеше в тайна.  

С избора на авиобазата, организаторите отварят границите на неразрешеното и дават шанс на всички фенове да усетят атмосферата на реда и секретността на една цяла армия. За първи път в 18-годишната си история военното летище за подобно събитие.

Без военно положение, но абсолютно точно, на сцените на фестивала ще се качат Cypress Hill, Sean Paul, Fatboy Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Rev Run & DJ Ruckus (Run D.M.C), Ed Solo, Breakbot, Mickey Moonlight, Breakage, Гравити Ко. (Graviti Co), Skre4, Der Hunds, Kottarashky, Миленита, Rubikub, Ogi 23, The Top Stoppers, Roots Rocket Band, Southwick, Camp Sessions и още много други. Всички музикални герои гарантирано ще ни обстрелват с положителна енергия и адреналин до небесата, на които меломаните ще могат да отговорят подобаващо, поясняват организаторите.

Зоната за забавления ще прелива от игри и предизвикателства – от издигане на кайт хвърчила до приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, мини игрища за плажен волейбол и футбол, вело писта и черешката на забавленията - бой с торти. Нетрадиционната фестивална територия ще разполага с необходимите заведения за бързо хранене, барове за напитки, информационни и медицински пунктове, както и екипи на пожарно-аварийна безопасност и полиция, които ще бъдат в готовност да помогнат при нужда. J&B и тази година ще се постарае качествената музика да е гарнирана с допълнително парти настроение.  Затова от J&B са осигурили огромен басейн с пяна и водни помпи, които ще разхлаждат и освежават разгорещилите се танцьори. Сърфирането в интернет е подсигурено от MAX TELECOM за цялата територия на фестивала.

И тази година на Elevation ще има обособен къмпинг, където всеки желаещ ще има своето местенце за отдих и презареждане. Билетът за къмпинга е на цена от 15 лв. на човек и може да бъде закупен в мрежата на Eventim. Първите 1 000, които го сторят, ще получат на входа на къмпинга бонус – поларено туристическо одеяло с цип.

До центъра на Доброславци може да се стигне с автобусни линии № 29 и № 30. От там до авиобазата се стига пеша.

Билети за фестивала, който ще се състои на 23 и 24 юни с откриващо парти на 22 юни J&B DJ сцената и третата сцена, могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99 лв. Дайте своя принос  в енергийния заряд на приятелски настроените хора, обединени от вкуса към истинската музика.

Бройката на пропуските обаче е ограничена предвид мястото и условията за достъп до иначе забранената авиобаза, подчертаха организаторите.

Elevation Music Festival се провежда с подкрепата на Министeрството на отбраната и Столична община.

Още - на:

www.elevation.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички