Специалното лятно издание на Голямото междучасие започна


Специалното лятно издание на Голямото междучасие започна

3688

Стартът на конкурса за най- добра училищна група "Голямо междучасие" бе даден вчера.

Специалното лятно издание на надпреварата, по традиция организирана от D2, е отворено за кандидати от 1-ви до 12-ти клас от цялата страна, които имат ученически групи и са готови да излязат на голяма сцена и да спечелят нови фенове.

Всяка ученическа формация, желаеща да изяви таланта и музикалните си умения, може да се включи в събитието, като качи до 15 септември своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт www.d2band.com.

Всички песни трябва да са на български език. Няма да се допускат изпълнения с нецензурно съдържание, както и кавърверсии.

Под група се разбира формация с минимум трима членове. Под училищна група се има предвид трима от членовете да са ученици към 15 септември.

Електронното гласуване в сайта на конкурса ще се проведе между 16 и 30 септември. Петте групи, събрали най–голям вот, ще вземат участие в големия финален концерт на "Голямо междучасие" 4, който ще се проведе до 10 октомври в София.

Именно от тях D2 ще изберат победителя и най-добрата ученическа група на България за 2012.

Голямата награда за победителя в националния конкурс за най-добра училищна група е продуциране и запис на песен в професионално студио.

За да стимулират и наградят повече участници, организаторите са предвидили и други специални отличия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички