Група Ice Cream с нов сайт


Група Ice Cream с нов сайт

17317

Новият сайт на родната хип-хоп група Ice Cream стартира официално днес.

Той е достъпен на адрес www.icecreamwave.com.

Icecreamwave.com е изграден така, че да е еднакво информативен и полезен - както за феновете на музикантите, така и на организаторите на събития.

В секция "Музика" е налична пълната информация за последния албум на групата - "Want Some Ice Cream". Освен списък с песните, почитателите могат да намерят текстовете на всяко парче, да чуят част от него, да гледат клипа и не на последно място да си купят албума. Поръчката на диска отнема няколко секунди, а доставката ще бъде изпълнена в рамките на 48 часа след поръчката. Скоро музиката на Ice Cream ще може да се купува легално и от най-големите онлайн каталози - iTunes и Amazon.

"Участия" дава пълна информация за предстоящите участия - ден, час, клуб, цена на вход, а през формата в секция Booking всеки мениджър на клуб или организатор на събитие може да види свободните дати или директно да ангажира Ice Cream за участие.

Рапърите обаче имат и друг повод за радост. Три седмици след премиерата на новия клип към парчето "Щом падне мрак", видеото е гледано над 300 000 пъти само във vbox7 и YouTube. "Щом падне мрак" бързо набра популярност сред феновете и изпреварва по гледания клиповете на редица други български изпълнители. Парчето се радва на успех и в музикалните медии.

По случай старта на Icecreamwave.com и успеха на "Щом падне мрак", Ice Cream канят фенове, приятели и партньори на специално парти. Black Christmas Party е в бар Mood от 22.00 ч. този четвъртък.

Вход свободен.

Елена - новото попълнение във формацията, ще се превъплъти в ролята на Снежанка и ще раздаде много подаръци и усмивки от своя чувал с изненади.

Mood е в подлеза на булевард "Г.С. Раковски" и булевард "Васил Левски".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички