Mirain представя дебютния си албум "Clear" с артистична премиера в Sofia Live Club
"Музика в портрети" с фолклорния оркестър на БНР и солисти Магдалена Карамитева, Димитър Карамитев и Димитър Гугов
Омара "Бомбино" Моктар с два камерни концерта в София на 22 и 23 май: туарегски рок-ен-рол
Woomb преди Whispering Sons в столичния клуб "Строежа"
Sevi обявиха Genesis Tour 2024
Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring

Чисто садо-мазо и мръсен индъстриъл на Fetsih Ball 2013


Чисто садо-мазо и мръсен индъстриъл на Fetsih Ball 2013

4510

Gorgon и EventЕase обещават втория Fetsih Ball на България да е още по-впечатляващ, зрелищен и провoкативен.

Събитието ще събере познавачите в столичния парти център "4 км" от 21.00 ч. на 23 март.

Специални гости ще бъдат:

Fetish Catwalk от Великобритания – почитателите на латексовите облекла ще могат да намерят своя фетиш! Британската дизайнерка ще облече във винил и гума красиви български момичета. Очаквайте наелектризиращо ревю!

Екстравагантната Miss Vanity от Гърция е участвала в много ъндърграунд събития в Европа, включително и на фестивала Gomorrah в Бордо. Тя ще представи на Fetish Ball II изтънчено, елегантно и секси шоу в стил кабаре и бурлеска, което ще премине в спиращ дъха пърформънс, комбиниращ еротика, огнено шоу и пиърсинг ритуал на живо.

Alexis D е автор на мистичен спектакъл, повлиян от Shibari - японското изкуство за връзване. Артистът оплита с възли красиви женски тела от седем години и е развил собствен стил. Той използва традиционните въжета, бамбукови пръчки и чисто садо-мазо. Alexis D прави бързо изключително трудни възли и променя светкавично позите на модела си. Свещите допълват ритуалната атмосфера. Фетиш моделът Salilia ще полети в оскъдно облекло във въздуха, направлявана от вещите ръце на господаря на възлите. Още помним тяхното изпълнение отпървото издание на събитието. Както MySound.bg писа, то се състоя в столичния клуб "4 стаи" на 28 януари 2012.

Domina Lola & Slave Prince. Очаквайте фетиш и кинки спектакъл на звездата от Fetish Ball I и нейния роб. Domina Lola е известна Dominatrix и фетишист от Гърция, но с многобройни участия в Европа. Сред тях са изявите ѝ на световноизвестните Torture Garden, Wasteland & Clinic в Холандия. Работила е с Rubberdoll (USA), Risque (FR) и Pornfreaksdeluxe (NL). Скандалната дама взима участие като фетиш модел в много фотосесии, филми, участва в алтернативни ревюта и украсява кориците на списания като Massad (NL) и Von Gutenberg (US). Красавицата обожава да сменя тесни латексови дрехи и да се вживява в различни роли, да възбужда и наказва своите партньори.

George Fakinos от Гърция ще е диджей магьосникът зад пулта, чийто електронен микс от индъстриъл, хард-денс, дъбстеп ще допринесе за доброто настроение на гостите през цялата нощ. VJ Gorgon от магазин за готик облекло и аксесоари Gorgon ще подкрепи госта със селекция от екстремен индъстриъл.

Фейсконтрол ще следи за спазването на дрес кода на събитието. Развихрете вашето въображение, което ще ви накара да блеснете със целия си сексапил в черно, червено, латекс, кожа,  фетиш, боди арт, бурлеска, медицина, кабаре от Берлин, PVC, Moulin Rouge, венециански карнавални маски. Всеки посетител, който се подчини на дрескода, ще бъде възнаграден с приятна изненада от Aftershock.
 
Фотоапаратите и камерите са забранени. Стриктно ще се следи за спазването на забраната за снимане с фотоапарати, мобилни телефони и видео камери. 18+.

Фетиш балът е единствената вечер през годината, която провокира и вдъхновява вашите сексуални фантазии и желания да напуснат оковите на подсъзнанието с участието на различни екстремни артисти, които ще ви забавляват и ще скандализират пуританите, поясняват организаторите.

Билети “Ранно пиле” - ограничена бройка на цена от 15 лв. само в магазин "Горгон" на адрес ул."Узунджовска" 8 (пряка на бул."Витоша") http://www.bgmaps.com/map/sofia

Стандартни билети на цена 20 лв. чрез Eventim.bg ("Пикадили", ОМВ, "Германос", "Офис 1", "Технополис" и други)

Пропуски на място: 25 лв.

Събитието във Facebook
:

http://www.facebook.com/events/342497465864594/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички