Ясни финалистите във втория сезон на Гласът на България


Ясни финалистите във втория сезон на Гласът на България

4701

Финалистите във втория сезон на музикалното шоу "Гласът на България" станаха ясни в специалния епизод на елиминации по bTV.

За първи път това се определи от сбора на оценката на треньора и вота на публиката след полуфинала в понеделник.

Тодор Георгиев от отбора на Преслава, Васил Чергов от хората на Вики Терзийска, Ивайло Донков от отбора на Миро и Красимира Иванова (на снимката) от тима на Данчо Караджов са финалистите в "Гласът на България" за този сезон. За тях подготовката за големия финал вече започна и отговорността да докажат доверието, което публиката и треньорите им гласуваха, за да стигнат дотук, е несравнимо голяма.

Със своя вот публиката реши шоуто да напуснат Вася Попова, Христо Младенов, Сашка Александрова и Нина Илиева. Въпреки че не спечелиха формата, след участието си в него родната музикална сцена определено спечели. Открити за нея, остава да следим с интерес и да подкрепяме бъдещите им музикални проекти и творческо развитие.

Големият финал предстои! Какво ще се случи в шоуто и кой ще бъде победителят, зрителите на bTV ще решат от 20.00 ч. на 27 май, понеделник.

Епизодите до момента, ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите може да следите на интернет страницата на "Гласът на България". Почитателите на на шоуто ще могат да общуват свободно със своите любимци чрез Facebook и Twitter, за да ги подкрепят и окуражават по пътя към големия финал.  

Изпълненията на участниците може да чуете отново и по N-Joy. Ексклузивни интервюта и новини от шоуто очаквайте на живо в ефира на радиото всеки вторник и сряда.

"Гласът на България" се излъчва на voyo.bg паралелно с телевизионния ефир и епизодите са достъпни по всяко време след излъчването им.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички