Беглика - фестивал за музика, спорт и активен начин на живот


Беглика - фестивал за музика, спорт и активен начин на живот

8276

Теодосий Спасов, Уикеда, Коза Мостра, Попара, Ватаф Проджект и много други можете да видите на най-свежата родопска сцена това лято - първото издание на фестивала за музика, спорт и активен начин на живот "Беглика фест".

Ето повече информация, която разпространяват от Gorichka.bg:

"Фестивалът е от 7 до 10 август край язовир Голям Беглик над Батак.
Входът ще бъде под формата на "фланелкобилет" с логото на феста на цена 11.99 лв. Закупуването на билета от биопамук е пожелателно. Събраните средства ще бъдат използвани за запазването на популацията на глухаря - дивият петел, населяващ областта и застрашен от бракониери.

Колела, каяци, въжена градина за катерене и пейнтбол площадка ще бъдат на разположение на посетителите, а на 9 август /събота/ ще се проведе тазгодишното олимпийско състезание в Родопите - четирибой със 104-ма участници. Записването ще бъде предишния ден.

Предвижда се и пета свободна дисциплина, невключена в многобоя - челик.
Тези, които не са запалени по спорта, ще могат да се включат в работилничките за сръчност и въображение - ленд-арт, рециклиране, преупотреба на стъкло, театрални маски, рисуване на фланелки от биопамук и др. Няма да липсва и малко еко-теория на тема биоразнообразие, алтернативна енергия, управление на отпадъците и други.

Музикалният формат е дефиниран в стиловете реге, транс, ембиънт, джънгъл, дръм ен бейс. Пълната програма по дни може да се види на страницата на фестивала.

Клатушкащото удоволствие с автобус до местността Беглика ще бъде възможно единствено от град Батак (на 30 км разстояние). Автобусите ще циркулират по маршрута от 9:00 ч. до 21:00 ч. във фестивалните дни. Настаняването ще бъде в два палаткови лагера в близост до центъра на фестивала, като специално за туристите ще пеят птички на живо. Градовете Батак и Доспат също са обявили готовност да поемат туристи."

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички