Микс от български изпълнители на първия ТЕРЕН


Микс от български изпълнители на първия ТЕРЕН

5051

По-малко от десет дни остават до дългоочакваното посещение на Нойз Ъф Хюмън Арт (Noise of Human Art, N.O.H.A.) в България - групата, която зареждаше с пълна сила дансингите през летните месеци с хита си ”Tu café”.

За радост на българските фенове, лайв изпълнението на космополитната банда ще се състои на 22 ноември в Парти център "4 км". Компания на терена ще им правят руските братушки от Компот и „машинистът” на БалканЕкспресКоста  Костов.
 
Тази седмица организаторите на първия "TEREN" разкриха и българските участници, които ще се погрижат за близо 7-часовия музикален спринт. Партито ще започне в 22:30 часа, за да приключи в ранното неделно утро на 23 ноември. Напълно в духа на космополитните гости, и българското участие преминава отвъд строго опредените граници на конкретен музикален стил.

В едната от двете отворени зали, терена ще открие DJ Дики (DJ Dickie), който малко по-късно ще се радва на свежите дръм ритми от конгите на Тулпа и Оксидант. Доста интригуваща се очартава и появата в компаниата на саксофониста Цветан Чобанов от ъндърграунд формацията РуутСоулджа. Така сформираната четворка ще залита по миксове от електроник, фънки брейк бийт, прогресив, но няма да липсват и дъб и реге елементи.

В другата зала на клуба пък ще се развихрят две истински "диванета", сформиращи Булгар-Булгар (DJ Феникс и небезизвестният бийтбоксър Скилър), които с гордост заявяват: “Булгар-Булгар е музикално-кулинарен експеримент, чиято задача е да сготви питателна и люта храна за душата, използвайки (аудио) продукти и подправки от целия Балкански полуостров. Рецептата е следната -  вземаш български фолклор, замесваш го с цигански ритми, добавяш му фънк, разточваш с хип-хоп, поръсваш отгоре дъб, подправяш с брейк биит и джазз, слагаш му стръкче пънк и после мяташ всичко в бийт бокс фурна и печеш до златисто. Приятен апатит!!!", и добавят, "Рънътъ праи борбътъ", следователно, "духовнатъ рънъ праи духовнатъ борбъ".

Българските изпълнители са подбрани така че да отговарят стилово на музиката, въплътила се в "ТЕРЕН #1" – крещящ дръм-ен-бейс, съчетан с топли балкански мотиви. Организаторите от "Feelme Crew" обещават грандиозно парти, като за целта са се зарекли да ни изненадат с най-различни щуротии – разливане на компоти с водка (специално по повод гостуването на руснаците от Компот), покани за следващите терени, кръшен ансамбъл, който да учи желаещите на казачок.

Горещият полъх на балкански ритми явно съживява феновете на нестандартна музика, защото първият тираж за билетите, разпространявани от "Ticketstream" и "Eventim", се изчерпа близо месец преди концерта. Какво още може да ни се случи на 22 ноевмри? Със сигурност изненадите ще са многo...

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички