Силует и Сърмата Хари заедно с Дъ Помориънс на софийското им шоу


Силует и Сърмата Хари заедно с Дъ Помориънс на софийското им шоу

5351

Силует ще свирят заедно с Дъ Помориънс (The Pomorians) в столичния клуб "Строежа" идния понеделник, 26 януари.

Петчеленната формация със засилено дамско присъствие (вокали, клавир, цигулка, бас) е една от най-дейните в концертната дейност у нас. От създаването си през 1999-а групата често се изявява в чужбина. Силует се завърнаха на българската клубна сцена 2008, като бяха сред 8-те финалиста на конкурса "Jack Daniel’s - Battle Of The Bands". Пуснаха и своя първи авторски албум.

Очакванията са Дъ Помориънс да донесат типично плажно настроение в края на януари. Това е солидна предпоставка за излизане от рамките на стандартното концертно участие. Няколко от гиговете на членовете на Артери по родното Черноморие през последните години показаха именно това: безкраен джем.

Първият официален гост, който ще се появи на сцената за няколко парчета с гостите от Холандия, е Сърмата Хари, колортния фронтмен на Шкода. Наскоро той имаше възможността лично да представи пред българска публика музикантите от Чери Попин Дедис, а минути преди това да удари с ексклузивно събралите се Шкода. Паралелният му проект - Сърмата Хари Коптор Микс, също се развива добре. През 2008-а момчетата бяха сред важните групи на фестивала "Spirit Of Burgas". Твърде вероятно е сцената на "Строежа" да бъде отворена и за още музиканти, присъстващи на концерта там.

Към сбора от имена се прибавят и вече обявените, пристигащи също от Амстердам, Николай Хубенов -Хуби от Артерия и барабанистът на култовите Пиромания - Васил Вутев. Освен авторските парчета на Янко Бреков и Красимир Керкинов от Дъ Помориънс, разширената формация е приготвила и песни на Артери и Джая Дъ Кет.

Дъ Помориънс ще изнесат три концерта - в Пловдив, Стара Загора и София съответно на 24-и, 25-и и 26-и януари.

Билети все още могат да бъдат закупени в дистрибуторската мрежа на Ticketstream.bg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички