5-минутен бис за Галя на MAD Secret Concert снощи


5-минутен бис за Галя на MAD Secret Concert снощи

5944

Галя представи на сцената на „MAD Secret Concert от GLOBUL” невероятна селекция от български и световни хитове в специални, нестандартни аранжименти.

Събитието се състоя снощи в студиото на Даниел Ризов от Ахат – „Harbour Island Records”, пред погледа на лимитирана публика от 350 души. Специални гости на вечерта бяха ДесиСлава, Графа, Сантра и Кристо, както и гръцката мегазвезда Сакис Рувас. Всички те представиха ексклузивни дуети с бившата половинка на дует КариZма.

За уникалната атмосфера на събитието допринесе и мястото, „Harbour Island Records Studio”, в което за първи път беше изнесен подобен концерт. Едни от песните, които Галя изпълни, бяха „It’s Not Right But It’s OK” на Уитни Хюстън, „All Around The World” на Лиза Стенсфийлд, „Hanky Panky” на Мадона, „Bootylicious” на Дестини’с Чайлд, „Rock With You” на Майкъл Джексън, „Butterflies” на Алиша Кийс и “Overpowered” на Рошийн Мърфи.

Певицата беше акомпанирана от нейната нова, специално събрана за случая формация, съставена от Боби Вълчев (пиано), Росен Ватев (ударни) и Борис Таслев (бас) и Ангел Дюлгеров (китари). Бек вокалистки бяха младите  изпълнителки Рейчъл Роу (дъщеря на Камелия Тодорова) и Весела Бонева.

Галя сподели, че за събитието е избрала някои от предпочитаните песни на любимите си изпълнители. Звездата разкри, че точно това са парчетата, заради които е започнала да се занимава с музика. Тя призна още, че е щастлива от възможността да се поклони пред таланта на тези артисти и им благодари за вдъхновението.

Първата голяма изненада на вечерта беше моментът, в който певицата покани на сцената Сантра и Кристо за „Amеrican Boy” на Естел и Кание Уест.

Следващият специален гост на вечерта беше Графа, с когото изпълниха „As” на Стиви Уондър, което изпълнение обаче е по-известно на феновете от варианта на Джордж Майкъл и Мери Джей Блайдж.

Една от кулминациите на вечерта настъпи към края на концерта с появата на гръцката мегазвезда Сакис Рувас. Публиката направо пощуря от дуетното изпълнение на вечната класика „Ain’t No Sunshine”. Спойката между двамата изпълнители беше толкова невероятна, че хората в залата зашушукаха, че Галя е намерила точната нова дуетна половинка.

Веднага след това Весела Бонева и Рейчъл Роу застанаха на сцената до Галя, за да изпълнят заедно „Bootylicious”. Трите певици успешно влязоха в ролята на Дестини’с Чайлд и допълнително наелектризираха публиката с горещи танци.

Дойде времето и за поредната изненада, когато на сцената се качи ДесиСлава, с която Галя изпълни хита на Бранди и Моника - „The Boy Is Mine”. Хората в залата не можеха да повярват, че нещо немислимо само преди няколко години се случва точно пред очите им - бившата певица на КариZма в дует именно с ДесиСлава.

В края на шоуто Галя напомни на всички, че не е забравила за миналото си с Миро като изпълни специално медли, в което бяха включени „Минаваш през мен” и „Колко ми липсваш”. Куплети от двете песни се редуваха един след друг в изцяло нов и нестандартен аранжимент. Това беше и най-емоционалният момент от вечерта – Галя не можа да се сдържи и се разплака по време на изпълнението, което преди това посвети на бившата си дуетна половинка.

Певицата, която след броени дни ще стартира и соловата си кариера с първи сингъл, представи ексклузивно за гостите на концерта една от новите си песни, „Da Drums”, която ще влезе в дебютния й албум. Това беше и последната песен от сетлиста за вечерта, но публиката не искаше да пусне Галя и след 5-минутни овации, тя излезе на бис.

Повече за необичайната атмосфера и песните, представени на концерта,  можете да научите от www.mad.tv/bg.

MAD Secret Concert” с Галя се организира с изключителната подкрепа на "GLOBUL"!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички