Гравити Ко ще свирят на Exit


Гравити Ко ще свирят на Exit

5043

Едно от имената, за които всички се вълнуваха, надявайки се да свирят фестивала "Exit" - Mando Diao, ще се изяви в рамките на събитието все пак. Те излизат на Fusion Stage. Заедно с тях ще участват и нашите Гравити Ко.
 
Mando Diao са шведска група, която ще се представи на 12 юли - последната дата на фестивала. Петчленната банда от страна с неподлежаща на обсъждане музикална репутация, несъмнено ще затвори музикалната програма на Fusion stage с любопитно шоу, конкуриращо фиестата на Main Stage.

“Много сме развълнувани, че ще свирим на фестивала "Exit" и особено от факта, че сме на третата по големина сцена, при това от 22.00 до 23.00 часа. Когато имаш участие на фестивал, е много важно да свириш на най-добрата възможна сцена пред възможно повече хора, които да видят именно твоето представяне. Ние сме изключително благодарни на организаторите,  че повярваха в нас и ни предоставиха тази прекрасна възможност. "Exit" ни посрещат с отворени обятия и ние нямаме търпение да се запознаем с нови хора и да чуем различна музика. Един от най-големите плюсове на фестивали като този е, че се връщаш зареден с много нова и полезна информация. Това е голямо вдъхновение за нашата музика", казва фронтменът Николай Бакалов.

Междувременно стана ясно, че пакетите, включващи безплатен транспорт, са изчерпани.

Цената на билет за 4 дни е 135 лева.

Цена на къмпинг – 49 лева.  

Място на продажба -  София 1202, ул. „Кирил и Методий" 120, телефон за контакт -  +359 /2/ 832 33 44  

За повече инфо - http://www.myexit.org/bulgaria или http://www.exitfest.org/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички